Vzpomínky plavou v mléce
Vzpomínáš, jak jsme máčeli skrývané slzy
v dětství jak v mléčné polévce?
Kyselá láska za něžnými rty obehrané nostalgie
Zanícená paměť
Všechny své tváře vidím tolikrát
až minulost mi trhá kolena
Kolik mé krve je v lásce popela?
Kolik mých matek přikládá do ohně
Kolik mých otců obchází po nocích
Kolik mých dětí hledá muže své matky...
A v mém jícnu - kolik hořkého na povrch
osladí nevěra?
Slyšíš tesknivé hodiny
Přikládáš tělo na živé rány
ať už nevzpomínám...
Přečteno 129x
Tipy 23
Poslední tipující: Dejvis, narra peregrini, Sonador, jort1, cappuccinogirl, šerý, IronDodo, RadekČ, mkinka, Fialový metal, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)