Počátek
Chodila jsem po stopách
jako po tělech
Žádné se neptalo
kolik mám bolesti v patách
Šíje praská těžkými dotyky
absolutna?
A na bedrech níž padá klenba světa
Ruce nepoznávám
A mého člověka?
Vzdouvá se moře
Každá vlna chytá za ňadra života
Ale jsou prázdná
Až na slova?
Přečteno 130x
Tipy 21
Poslední tipující: Jan Kacíř, narra peregrini, šerý, J's .., Anfádis, o3_gambit, nehledaná, RadekČ, jort1, IronDodo, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)