Taková milá, šeptali
a s krví za očima...
Přemostěný klín a kluzký déšť
Líbal ji klíčovou dírkou
A ona, ona se nechala!
Taková tichá, pršeli na ni
Zírali do úst
Maličká slova ze chřtánu rostlá
však bez matky
Podívejte, mají tři konce
A vůbec, vůbec žádný začátek!