Anotace: **
Cítím dotyk
bájna
láskovin
láskovln
nejista svobod
svobody nejistot
cítím sílu emocí :-)*
22.10.2023 18:00:49 | cappuccinogirl
Báječné obraty,obrazy emocí a vskutku cit ibarvy z rukou mistra napsané.
21.10.2023 18:43:34 | mkinka
Tam kde jsi nakloněn ...
Střevíčky cupitají.
Slyším i okované boty ...
Pohybujících se obrazů
A přesto naslouchám
Hlasům
Hluboko skrytým
V jediném pramínku
Dlouhých vlasů
Až do údolí.
***
Skvělé Dejve.
Ať se Ti daří.
21.10.2023 12:57:23 | Fialový metal
Aspoň že tu sílu
člověk stále cítí,
bez ní by jen v pivu
utápěl marnost bytí...
... aha, tak počkat...!:)
Moc pěkná, Dejve!:)
21.10.2023 12:18:11 | Žluťák