Naposled
I list se nejdřív zardí, než-li k nohám padne
A nasáklý je vlhkým splínem
Který otisknout chce v zem
Jak pohřbíval by den v rubáši hlíny
Nejspíš tak si podzim představuje ženu
Vůni života, jejž rozetlívá
Nejspíš tak si žena představuje lásku
Roztouženě právě před rozpadem
Co o tom ví déšť, který sotva stéká
V půli dechu zastavený mrazem?
Jen ticho neslyšného ptaní
Mě pošle k Tobě naposled...
Přečteno 149x
Tipy 31
Poslední tipující: Dejvis, Jan Kacíř, Fialový metal, Acortai, Iva Husárková, Koala, Marten, šerý, RadekČ, Lexi, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)