Nevím
Já nevím, komu
jsem to určil
a nevím, komu
jsem to psal
komu jsem to
kdysi sebral
a co všechno
jsem za to dal
************
A nevím, kde
jsem to kdy viděl
a nevím, co
jsem cítit chtěl
co myslel jsem
že budu myslet,
než jsem to všechno
zapomněl
Přečteno 157x
Tipy 12
Poslední tipující: Houslistka, Lesní žínka, Ondra, Psavec, mkinka, o3_gambit, cappuccinogirl
Komentáře (2)
Komentujících (2)