Anotace: :(
V teple měkkých postelí
čumíme v přímém přenosu
přes týden tak i v neděli
jak dva si dávaj do nosu.
Přikovaní k televizi
komentáře sledujem
svět je asi vážně v krizi
nebo hůř, to milujem.
A tak možná přijde konec
potopou či virusem,
aby i ten v zadu blbec
pochopil, že mír je sen.