Anotace: :(
Na pokraji snů probouzí se realita
divíš se, že se nechci probudit
v podvědomí je božská síla skryta
stačí se jen na ni naladit.
Budík mě žene do všednosti
božská síla z noci se vytratí
zbyde jen stereotyp a starosti
a strach, že naseru si do gatí.
Proč je ten život tak složitý,
na jednu stranu lehký zdá se
vztahy jsou nějaký rozbitý
a všechno spěje k válce.