Anotace: Takové no... i tma je někdy potřebná
Noc jako černá díra
saje dny
z našich víček.
A jako víno mohou téci sny,
ověřené
světelnými nekonečny.
Záblesk rozumu letmý…
Co bychom si počali
bez tmy…
Ano, i tma je dost důležitá, pro odpočinek, pro snění, pro lásky chtění. ST.
10.03.2024 19:21:20 | Paulín