Kde jsi, když nejsi zde
Dušičková těla
Rozkrájená na měsíce
A Ty se ptáš
Kolik stop má úhor...
Asi za třicet
Krok sun krok
Nevyslovím to světlo
Které pálí na rtech
Absence v srdci
není prázdno v čase
A nebo jak bys řekl prostě:
Chybíš...
Ale svět se nezachvěl byť o píď
Možná
Ještě jsi tady...
Přečteno 154x
Tipy 31
Poslední tipující: Frr, MatyhoZmaty, Marten, narra peregrini, IronDodo, Kan, J's .., RadekČ, cappuccinogirl, Fialový metal, ...
Komentáře (18)
Komentujících (8)