Poleťme tam
Ukazováčkem sem přejel po těle
ale ty jsi nevěděla
že to bylo upadlé pírko
jaké ti klouzalo
oblázkem taktu
dychtivě na mě pomýšlet
a srdcem zářně bublat.
Mám pokračovat níže
s posypem perníku
jazyk
hýždě
klín
a na poníka
Hijéééé
seď
do tajného zápraží
sladce přesladkého parfumu
to ale možná nerozdýcháme
kočendo čičavá
či očicháme v kůží
čichomendu
a prosejem protnutí
Hmmmm
Hmmmm
rozedraně upatlaní požitkem
vzdej se
všechno nebo nic
Lásku ti oplácím
vínem květu muškátu
a na to si připijem
Hmmm
žiznivě vstříc
k mdlobám nejhlubších
poleťme tam
pěnivě chvíli spolu
clona je nám oponou
hřejíc
víc.
Přečteno 100x
Tipy 20
Poslední tipující: Jan Kacíř, narra peregrini, RadekČ, Bufik, Psavec, šerý, o3_gambit, Ophelia81, J's .., Anfádis, ...
Komentáře (11)
Komentujících (7)