Anotace: :(
Po krůčcích plných chaosu
pošlapávám to čím jsem
v duši mám pachuť patosu
a na tvářích anti age krém.
Budoucnost mě už netěší
po poznání naší historie
radši jdu stezkou pro pěší
s kapkou své nostalgie.
Klopýtnout můžeme jedenkrát
zvednout se a zas znovu jít
ten kdo má život a lidi rád
nemůže druhým uškodit.