U ticha Světla křičí slepí
když plamen lásky nehoří –
jen spravedlnost nerozštěpí
své nekonečno na moři
Až přijde tiše Mojžíš ze snu
i s pravdou která pokoří
dědictví temna bez zákonů –
pak zemřou v ledu úhoři
Silný a citlivý text,ryby mám ráda.zrovna jsem psala básničku o rybě
23.01.2024 11:48:36 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?