Zastávám se, budhistického učení
Které mě nabádá
Vyprázdnit Amygdalu
Zastávám se, budhistického myšlení
Že svět je pouhou projekcí
Našich radostí a strastí…
Pátrám, proč věci se dějí
Proč se neustále vracím
Proč stále zažívám, radosti a strasti
Proč moje Amygdala
Se neustále plní
Chodím tu mezi vámi, s emoční pamětí
Uvnitř těla, s duší na cáry
Hledám tajnou cestu ven
Děsím se, až se jednoho dne probudím
A zjistím, že jsem pouhou projekcí
Našich radostí a strastí…
Zastávám se, budhistického učení
Vyprázdnit Amygdalu
A svět s jeho tajnou projekcí, nemocných emocí
Které mě neustále nutí
Vracet se zpět, na tento svět
Radostí a strastí…