Anotace: ...
Čekám, pořád jen čekám,
Až nebudu naivním dítětem.
Čekám, pořád jen čekám,
Až budu vědět, co s životem.
Čekám, pořád jen čekám,
Až mě zlatavé slunce osvítí,
Čekám, pořád jen čekám,
Až se mi v hlavě rozsvítí.
Čekám, neustále čekám,
Na naději, snad na zázrak?
Čekám, neustále čekám,
Až nade mnou nebude černý mrak.
Čekám, opravdu čekám,
Až se v bezpečném náručí ocitnu,
Čekám, opravdu čekám,
Až z dlouhého spánku procitnu.
Čekám a pořád se ptám,
Kde obří chybu dělám.
Snad proto, že pořád jen na něco čekám?
Čekám že kvítí svítí
Procitnu ocitnu za ohryzek chytí
a potom spolu mrak a zázrak
povalí kotě v botě na znak
Kvítí co svítí do sítí za nás to všechno procítí..
.. jarním deštěm polití
15.11.2023 08:28:17 | poeta