Anotace: **
mnohdy nevím kudy kam,
možná to ani vědět nemám,
co je vlatně to co hledám,
když je život unikát,
nojo, kdo ví?
01.12.2023 08:37:55 | Sonador
Ano. Život je unikát a člověk se má mít rád.
17.11.2023 12:33:05 | mkinka
Jedině tak lze žít.Děkuji ,že jsi se zamyslela.Chtěl jsem říct,že život je takový dar,že bez výčitek je jedno jakou cestou se člověk vydá.
17.11.2023 22:16:26 | M89
...svou cestu? ;)
16.11.2023 23:45:28 | Emily Říhová
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?