Rychleji z cukřenky myšlenky se šíří, nežli nasytíš bříška prstů slovem.
Ach, zahnat pochybnosti o pochybách. Před prahem rtů uvítat, nebo říci sbohem?
Bylo mým potěšením si přečíst*
17.11.2023 13:50:53 | šerý
Uvítání i sbohem v jedné chvíli... míjí se i střetávají...
Děkuji za Tvé čtení a vnímání... **
17.11.2023 17:08:14 | Ophelia81