Možná jsme se zrodili
Abychom prohráli
Anebo zvítězili
Nebo si jen tak žili?
Od rána do rána
Karta je rozdána
Či kousek neznáma
Za rohem čeká nás ?
Když ze sna se budíme
Ještě, že nevíme
Kam vlastně patříme...
Kde večer skončíme?
a nebo abych to přežili :)
18.11.2023 07:35:54 | nehledaná
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?