Jako bys...
Hledal jsi mou duši na bílém plátně
Černé ostré rysy vymezují prostor
přílivové vlně
Divoké až do výše srdeční ozvy
Pár teček značí hranici příboje
Tam nechodíš
Ale voláš rybáře
Který zatíná háčky do mrtvých těl
Vrásky dlážděné solí
Ale hledí do očí medúzy
Tichým pevným zrakem
Jako by miloval...
Přečteno 131x
Tipy 30
Poslední tipující: narra peregrini, Fialový metal, Jan Kacíř, Sonador, Pettie, nehledaná, jort1, Dejvis, lawenderr, IronDodo, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)