Nejmenší...
Kolem se hemží tolik drobných tvorů
prostých lásky
Slézají vlhké stěny a plivou do ohňů
když zavanou skomíráním
Prázdné skoby
Více rezu než kůží
Někteří mají průsvitná těla
a jiní zardělá srdce
jak létají po nohou
až do konců perutí
A ti nejmenší
umírají každou noc
u mé hrudi
když je neslyšíš...
Přečteno 107x
Tipy 22
Poslední tipující: narra peregrini, Anfádis, Kan, Jan Kacíř, šerý, o3_gambit, IronDodo, RadekČ, jort1, Ondra, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)