Anotace: :(
Člověk se pyšní svými vědomostmi
a taky majetkem, co dává na odiv
nakonec je semlet okolnostmi
kdy dobrý příliv se mění na odliv.
Cesty života jsou rozhárané
a brouzdání v nich je bez cíle
a tak si říkám, ach můj Pane
nechci z toho zešílet.
Dny jsou plné a zase prázdné
stejně jak noci beze snů
a z jižních moří horký vítr vane
a přináší jen mrtvou nevěstu.