Tak sbohem
Jsem co nejsem
jsem nic
nic jsem nedokázal
Vy jste nejvíc
životy žily
Já jsem nebyl
byl jsem bit
tou smrští kamení a zrad
ta mě zohavila neduživě
jak moucha na dobytku hoven
co klade svá páchnoucí vajíčka
prohnile vyžraná dekadencí.
Zmizte fantomové kulis
a rozmasakrovaných ulic
ať není podlý blejanec
který by zamořil zbytek populace
do zmrtvení nákaz
hroby pod skřípějícím listím
jež tlejí chorobami ošklivosti
i mě jako přežitek
tak sbohem duše stáří
sviť aspoň prosím na dětičky
ony jsou fanfáry nesobectví
čímž My nikdy né.
Přečteno 89x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, narra peregrini, Vivien, Psavec, Marten, IronDodo, Ophelia81, šerý, cappuccinogirl, o3_gambit, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)