Anotace: **
Mám chuť tvořit,
Mýty bořit,
Můj ty bože,
Jak překročit moře,
Vidím sny růst,
A smutky hořet,
Krásné představy...
01.12.2023 10:50:17 | cappuccinogirl
Tvá filozofie je mi milá. Pár slov a tolik radosti v nich. Super křišťálové světlo rozjasňující den.
01.12.2023 09:47:30 | mkinka
Moc ti jiťi děkuju,potěšilo mě to :))
01.12.2023 09:52:05 | M89
Rádo se stalo. Objímám.
01.12.2023 09:53:51 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?