Skleněná duše
Nezavírejte lahve,
udusí se.
To co má, ať vyprchá.
Zalkly by se vlastní vůní,
ani ta nejlíbeznější
se nedá dýchat věčně.
Co když střepy
zaražené do vašich pat,
pořezaly předtím
už samy sebe?
Nenechte lahve
vykašlávat krev.
Nebo jim chcete zakroutit
skleněným krkem?
Přečteno 185x
Tipy 22
Poslední tipující: martinaV, Paulín, Jan Kacíř, Kubíno, Tvbm, IronDodo, Honzáles, o3_gambit, Dávid, mkinka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (7)