Anotace: :(
Já:
Ztratil jsem svoje kouzlo
do gatí asi mi vklouzlo
a já ho někde vytřepal
a tak si říkám co bude dál?
Bůh:
Nic než smrt můj milý
a v tu nešťastnou chvíli
ty budeš sténat a bát se
pro jedny hrdina pro druhé zrádce.
Taková je polarita světa
Tao co umírá a vzkvétá
zlo s dobrem co se honí
stejně jak zítra a nebo v loni.