Anotace: ....
prožitek každé chvíle mění
voňavé citu-plno děje
na vlnách času hřeben zpění
den nový začne s kuropěním
a stíny noci
křičí: „zle je“
vraťte se kamarádi moji
to byl by můj poslední sen
v temnotě noci sny se rojí
zůstanu s tebou, byť se bojím
a v duši zní mi lásky sten
uvězněn v leporelu touhy
dojdu od ústí k pramenu
píseň je okamžik jen pouhý
jak zlatý valoun na dně strouhy
chtěl by mít volnost kamenů
napsal jsem báseň, větrem pluje
vyprávím příběh, který není
poutníkem, jenž své boty zuje
kovářem času, který kuje
minuty, roky do umdlení
Opět další povedená:)
13.12.2023 05:06:10 | Dreamy
to bude nejspíše ještě dozvuk a doběh VIVI motivační energie
13.12.2023 05:12:25 | čenda pekař
mám z tebe radost chlape, jsem se chytla na ta čtvero ročních období, a z toho hned houslové smyčce místo čmeláka v hlavě :-)
13.12.2023 16:14:22 | Vivien
Tak to by si ji měl pak užívat jako lék...:)
13.12.2023 05:13:52 | Dreamy
tys lékem též, co po kapkách se musí
neb lepší veršů tvých se nikde neokusí
13.12.2023 05:20:03 | čenda pekař