Anotace: paradox blues
la la la
...
je těžký
odrazit se ode dna
když smutek je jáma bezedná
je prapodivná
tahle hra jak
nedotknout se ne-dna
...
( asi přebytek temna před slunovratem způsobil tenhle žal )
to chce vodu, ve vodě se ode dna odráží líp... (ano, ty energie jsou teď "náročné")
https://www.youtube.com/watch?v=Hesv3K4Dz9M
20.12.2023 18:55:42 | Sonador
...voda pomáhá skvěle......zrovna jsem vylezl z horký lázně...jsem vodní tvor...z nějakýho praoceánu...;-)...jo energie temnoty mě dost bere...to minimum světla před slunovratem.
...posloucháš divnou muzik...trip hop mixlej neznám...ale zní dobře.
20.12.2023 20:56:00 | Marten
myslím, že v praoceánu, jsme se museli potkávat... vlastně - dá se v oceánu potkávat?:) asi spíš poplávat?:D snad už je líp...
...ta písnička si mě před časem našla sama, a líbila se...
21.12.2023 08:29:47 | Sonador