Někdy mě napadne pokračování textu, někdy ne. Tady mi zůstal na bříšcích prstů nalepený šedivý pocit. Vlastně bych se chtěl celý umýt. Nevím ale, jestli to pomůže.
je vidět nebo vlastně cítit jazykový "background"
21.12.2023 10:15:45 | twisted.wicker
A někdy je ten pobyt v básnickém mezisvětí zvráceně vítaný...
Děkuji...
21.12.2023 12:45:25 | Ophelia81
Silná báseň v obrazech i slovech, už ten název budí ke čtení. U Tebe číst je velký literární zážitek.
21.12.2023 09:08:32 | mkinka