Anotace: :(
Život nás opil starostmi
až přišly chvíle smutku
ponořen v hloubi a tíži tmy
uvržen do zármutku.
Dny jsou jak diář bez cíle
popisky na archu z lesa
a to vše jenom do chvíle
než půjdu na nebesa.
Šílenství vzniká z volnosti
kde nejsou žádná pravidla
a nebo taky z vilnosti
která vytáhne stavidla.
Láskou lze zabít nenávist
nesnáším smutné konce
stejně jak prázdno lidských hnízd
u stolů na Vánoce.