Tohle je život
Anotace: Tohle je život a nic víc už nebude
Prázdnota
Bezobsažnost
Samota
Blaženost
Paradoxy
Klam a zdání
Mrtvé kosti
Zbožné přání
Je to jen sen
Hrst listí ve větru
Čas odvane
Že byl jsem tu
Je jen co je
Tady a teď
Žádná magie
Pocitů změť
Kouzlo bytí
Skryté všem na očích
Důvody k žití
Radost a smích
Bolest a smutek
Čas k usebrání
Hedvábný dotek
Stín pohlazení
Bytí a nebytí
Život a smrt
Nabytí, pozbytí
Skon a zrod
Smysl, víra, láska
Tajemství jsoucna
Hořící svíce
Jasná a krásná
Není oč usilovat
Není kam jít
Ač všemi viděn
Zůstává skryt
Co bylo nebude
Co bude je sen
Co je vždy přítomné
Co Já to jsem?
Tajuplná
Pouť vesmírem
Rozkoš skrytá
Pod trnem
Tohle je život
Nic víc už nebude
Náhody předivo
Svoboda s osudem
Přečteno 154x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Equus przewalski, paradoxy, IronDodo, Psavec, rybka
Komentáře (0)