Anotace: ...
když hledám smysl nových rán
a běhám v kapkách deště
jsem nadšený, že oceán
v kaluži vidím ještě
náš kapitán však má ten zvyk
kdo neplul s ním, ten neví
když bouří zčerná Pacifik
hned musím do ráhnoví
v té výši jsem jak Moses sám
dívám se přes kraj koše
a trochu many hodím tam
kde na mě volaj
Moshe
Jsem nadšený, že oceán v kaluži vidím ještě .. to je nadčasový mnohovýznam a .. no skvěle, je to "tak - i tak", a mně se to moc líbí, nemůžu si pomoct, a už z koše mávám a raděj do podpalubí "modra"
26.12.2023 19:49:23 | Vivien