Píšeš jedny z nejkrásnějších básní co znám...
Ophel, nezlob se, upřímně, kdyby jsi ještě v těle zvířete, byť na čtyřech, měla zpívat ty nejkrásnější písně, tož to už by nebylo spravedlivý:-):-):-)
Bo joooo????
Tahle se ti zas neskutečně povedla, promiň ten můj přiblblej koment, byla to první myšlenka, asi přišla, protože jsem nějak potřebovala odlehčit...tu složitost tvýho já...
26.12.2023 15:19:40 | cappuccinogirl
Děkuji, Cappu, i za to odlehčení, vůbec ne nemístné, pomohla jsi odlehčit i mně ;)
26.12.2023 17:37:10 | Ophelia81