libozvučná poezie
krásná romantická poezie
lahodí každému
čtená nahlas přednesem
libozvučná každému
libozvučná každému
kdo se jen zaposlouchá
kdo se zaposlouchá do té krásy
krásně je mu na duši
poezie hladí a laská
je to krása
Spisovatel Akras