Egosolismus
Můj pokoj metr na dva
má tenké stěny bez oken
Hýbe se s každou ranou
kolemjdoucího kropiče chodníků
Rozeštkává ho na popel
a díry krmí zaplivanými vajgly
Můj pokoj z nich rád věští osud
Na zdi maluje okenní tabulky
pestrými barvami
Nadýmá se s každou vlnou
maličkých strávníků
Nikdy nemá dost
zaplněné police
špinavou podlahu
rozházených kufrů
nepotřebných věcí
Pulzuje jako vesmír
před zánikem
Přečteno 149x
Tipy 38
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, ukrytá v máku, Jan Kacíř, IronDodo, jort1, RadekČ, Fialový metal, Koala, Marťas9, Vivien, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)