Anotace: **)
Ta část od druhé strofy, mě (jako vždy u tebe) naplňuje pěkným pocitem z tvé tvorby.*
06.01.2024 12:32:49 | šerý
Báseň velice křehká a milá.
Čichám, čichám člověčinu ...mi připomnělo pohádku Děda Vševěda.
Až takový má kouzelný ráz celé dílko.
Rohlík dokazuje , že zdánlivě obyčejné je krásné a to dělá celou báseň ještě krásnější.
V celém textu je láska a to je bohatství pro duši i květenství pro četbu
při deštivém počasí.
Namaloval jsi znamenité vyznání citově krásných koncovek pojetí ráje.
Potěšil jsi každým řádkem mé nitro.
06.01.2024 10:47:12 | mkinka