Anotace: Lyrická báseň
film začal si sám
odjistil věty kvetly tehdy
svět se v zrcadle rozpoznal
zarytě a srdnatě jen tupě ječí
vy kdo jste téměř křehcí
polopatě nosíte ty samé věci
v srdci v duši všude kde se dá
zlomení vykloubeni z tepu doby
hledáte ty své už nostalgické hroby
ležíš tam a myslíš proč jsi tam
je to klam nebo prostě zažitá daň
ze dní už odžitých prosící o repete
na víko kdosi klepe chtěl by se ještě ptát
jak zní ta nejpravější roztěkaná otázka
snesena roztroušena v zákoutích nebe
na provázku si ji tajemná postava líně vede
zastaví se a tu druhou více oblou do otvorů různých jebe
to prý ještě svede jednou dvakrát v cíli už je potemnělí start