Anotace: ***
Moc hezoučké, také si občas hraji na hvězdáře, pozoruji v noci hvězdičky, když nemohu usnout:-)
11.01.2024 13:53:03 | CULIKATÁ
Noční obloha je plná tajemství......:-)Trošku ě k tomu, abych něco napsala nakopla jedna "jiná" duše, protože spíše maluji enkaustické obrázky, ale náhoda, která neexistuje tomu chtěla, že v neděli jsem "žehlila" noční oblohu, abstrakci a tak vznikl dnes se narodil Hvězdář.
11.01.2024 14:15:37 | sluníčko sedmitečné