Anotace: Lyrická báseň
tvář plná smutku
perly řinou se vskutku
cestu si hrdě proklestí
a již jedna gravitaci ochutnala
rozprskla se na tisíc bolestí
další den po noci dekadence
ale jen málo a tak lehoulince tence
tak už je ten den nepoznávám jej
v mé mysli někdo pocity štěstí si syslí
dej mi prosím ochutnat jen na špičku jazyka
nenech mně jen trvale do temných dálek utíkat
prostě se to stalo a stačilo trochu málo
nevím proč už nezním neslyším křiklavý jekot
po kolenou plazím se brodím zpoza tmy a slyším jen jekot
takový ten se kterým nechceš být v jedné kobce
zaživa v posmrtné agónii tak spi jen trochu sladce
vyhni se kýči do uší ti někdo z plna hrdla flašinetově křičí