Vše odvane čas
vše odvane čas
postupem času zas a zas,
vše odvane čas
ví to každý znás
čas je neúprosný,
čas určuje vše
čas je neúprosný,
čas je stálý, neměný
alespoň na naší Zemi,
ve vesmíru je jiný
ve vesmíru je jiný
zcela jiný, zcela jiný
Spisovatel Akras