Anotace: Lyrická báseň
něco se tak trochu stalo
svižná neopakovatelnost
skrývá co si hlavně v noci
potemnělé v dece zachumlané
jak ti tam je a co vznosně cítíš
jakou emoci v té tvé nemoci máš
zírá kdo si do bělostné dálky
sníh se všude lopotně vtírá
svírá kouli a vní kus tvé odtajněné touhy
hází do dálí dál se po pádu kutálí
naráží do skály je umíněně hrůzostrašně prázdná
bádá spřádá není řádná odlidštěna trochu z prvu zrádná
padá z těch výšin a to asi z nějakých příčin
letí zastaví se o cement písek a vodu
zažije náhlou tvrdou nesmiřitelnou nepohodu
prásk jak ten zvuk vlastně zní ten tvůj můj poslední
to vše se náhle spojí na chodníku a to asi trochu zabolí
jen prskanec tupé maso dekapitace hravá hlava usmívá se