Realita
Budoucnost tajemná
jak opar nad řekou,
vydej se, poutníku,
na cestu dalekou.
Jsme země možností,
když máš rád konzum,
na lyže, k moři,
vavříny vítězům.
Je tisíce cest,
kterými se vydat,
stačí jen dobrá
platová třída.
Facebook či Tinder,
promiskuita,
rodinné štěstí,
rozdílná realita.
Máme na výběr
ze spousty možností,
tak proč se někomu
vzpírají vnitřnosti?
Co by chtěl smutný klaun,
blázen či rebel?
Proč jsou jak ptáci,
co pozbyli křídel?
Přečteno 169x
Tipy 18
Poslední tipující: Ďábel sám, IronDodo, o3_gambit, Anfádis, Marten, Stanislav32, Dračí, Psavec, Fialový metal, jort1, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)