Anotace: ()()
Hluboce jsi se dnes zamyslel:)
Fajné, brachu!
17.01.2024 16:42:37 | Žluťák
Díky brachu:)* Zamyslet se i nad s sebou samým jelimanem:))
17.01.2024 16:46:42 | Dejvis
Ale hlavně to moc nepřehanět, není moc dobré pro tvé okolí tvé uvědomění si své vlasni dokonalosti;)
17.01.2024 17:08:44 | Žluťák
Ten text je neskutečně silnej. Těžko se mi proniká k podstatě, čtu už potřetí a myslím že se blížím... když čtu, tak už...už si říkám, že to mám...ale pak se zas propadnu kamsi mimo. Není to jen jednovrstevný, jako bys jel víc rovin. Moc se mi to líbí a nesmírně to oslovuje. Vnitřní pnutí v tom. Zem i nebe!
17.01.2024 15:39:31 | cappuccinogirl