Probudit se z noční můry.
Vidět svět jasně.
Slyšet barvy
nočního svitu.
Nežít jen dočasně.
Nehlodat mršinu
jak bezpáteřní larvy
toužící po přežití.
Stát v mlze,
která se rozplynula.
Nekrčit se za oponou.
Neskrývat se za zrcadlem.
Nejíst zbytky smůly od minula.
Čistá mysl bez zkažených myšlenek.
Volnost s klidnou duší.
Už nežiju za clonou.
Gratuluji Ti, že jsi otevřela cestu z nevědomí.
A k profilu musím říct, že úvodní foto mne pobavilo.
Pá
L.
19.01.2024 06:40:24 | Luko tulák