Kolikrát ještě?
Říkal jsi
že jsem tu byla a psala
Blábol!
A kdes byl ty, masité tělo
s žabí kůží
a bílou krajkou na břiše
děvka bez hlavy
Kdes byl ty, táto
když psali jsme do hlíny
co ještě z nás bude
pár sil, bojácní předci
vím, ale neodpouštím
Kdes byl ty, muži
když jsem plavala k zemi
nestoudně sama
kdes měl svá objetí
kroucená slova
jako bys plivnul dým
Za zády stojí mi pořád
našeptávači
Chlast už prý vyšel z módy
a smrt je bizarní kráva
když jí hodíš prach do očí
zakvičí
Přečteno 144x
Tipy 33
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Fialový metal, Anfádis, enigman, Acortai, Kan, Psavec, Marťas9, IronDodo, nehledaná, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)