co bylo
životem
už nebude
radostí
ale co je
smutkem
to právě bylo
starostí
ČAS
vládce VŠEHO
...
..
.
Smutek, nostalgie, vzpomínky...to vše s hudbou splynulo v jedno... děkuji za tento prožitek.
29.01.2024 20:56:33 | Jupiterka
Ondrášku, nevím, co bych k básni moudrého napsala, tak snad jen, že mě zaujala a líbí se moc i výběr muziky, přesně podle mého gusta :-) Děkuji, ráda jsem četla.
27.01.2024 18:52:19 | Helen Mum
Milá Helenko, napsala jsi to krásně - tak, jak to cítíš - a to je hlavní :-) A hudba - ano - fakt je krásná :-)
Já Ti rovněž děkuji a jsem tomu moc rád :-)*
27.01.2024 20:04:07 | Ondra
Čas je spravedlivý, proto se tu za života radujme a se starostmi pracujme :-). Hezky napsané.
27.01.2024 16:26:52 | CULIKATÁ