Identita
Měl takové něžné jméno
Růžička nebo Pláteček
nebo něco podobně obscénního
jako obraz rozbředlý vodou
z vylitého škopku
Ještě ráno tam koupala dítě
malého tučného mrzáčka
nejkrásnějšího na světě
Přisával se k jejímu tělu
jako kdyby si patřili
ale byl to jen přístav a mléko
Stejně ho milovala
a představovala si
kde nechala zbytky slov a volnosti
Přečteno 199x
Tipy 41
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Dejvis, Frr, Sonador, Anděl, Kaj, Lesní žínka, enigman, Acortai, Marten, ...
Komentáře (15)
Komentujících (8)