Má nějakou souvislost červená paní s červeným rytířem? Jsou si podobné červená paní a Červená Karkulka? A co Bloody Marry, kdo je to? Kde skončil okřídlený snížek, když ve dlani zůstalo jen pár horkých slz. Víc otázek než odpovědí... Vykládání senem je podobný rituál, jako vázání snopů.
Líbí.Ď.
02.02.2024 14:06:11 | twisted.wicker
Všichni ti červení chodí a hrdlem si cosi prolévají, asi slzy posledních snížků.
Nadívané seníky jsou plné lidí. Možná tak.
Děkuji!
02.02.2024 18:10:47 | Ophelia81