Anotace: *
No tedy, ta je krásně procítěná a laskyplná :)
Svět se zbláznil a my milujeme, ticholulince, nebesa naše. Amen našim duším ;-)
07.02.2024 11:33:01 | kozorožka
Velmi pojato s laskavým srdcem, metafory bohaté v odstínech nekonečna. Pěkně se čte a slova milovat růžově i odpuštění zní velice pozitivně. Opět hudba barevných i emotivních slov v chrámu představení nejkrásnější luny a já sedím a poslouchám a ani nedutám ten bohaplný koncert srdce i vzkříšených myšlenek lávy unikátních barev.
07.02.2024 11:21:41 | mkinka