Anotace: ;)
Spánek je trenažér smrti
usínej proto s radostí
v životě totiž trpí
ten kdo si dělá starosti.
Nauč se věci přijímat
takové jaké jsou
špatnosti musíš nevnímat
životem prostě jdou.
Vyber si stranu úsměvu
ty vrásky kolem úst
odpoutej duši od hněvu
aby si mohl zas růst.