Skoro všichni mají povijany z rozličného svinstva a skoro všichni jsme na ně pyšní.
08.02.2024 13:48:08 | Jan Kacíř
...každá rodina má svý zděděný a minulý, těm rodinnejm historkám by lidi nevěřili...že je to možný...;-)a moje babička taky byla napůl...a odmítala říct jediný slovo německy...ty dveře nechtěla otevřít.
08.02.2024 12:14:21 | Marten
Neseme, sbíráme a předáváme dál... Mnoho příběhů a dveří pootevřených i zavřených.
Děkuji :)
08.02.2024 20:03:22 | Ophelia81
Tak tohle studí textově, ale řádky vykreslily cosi, nebo spíš kohosi NEZDOLNÝHO, NEROZBITNÝHO, je to vítěz se smutnejma očima!
08.02.2024 12:13:01 | cappuccinogirl
Však ono sklo je nejpevnější a nejkřehčí zároveň... jako my...
Děkuji Ti, Cappu *
08.02.2024 20:01:50 | Ophelia81